Blog

Weet je nog niet wat je wilt doen als je op Texel bent? Bekijk dan even deze activiteiten!

Geschreven door Dennis van der Kooi

Ben je op Texel maar ben je het liefst de hele dag actief bezig? Dan zijn onderstaande activiteiten wat voor jou!

Mountainbiken met Kooiman Tweewielers!

Op zoek naar een sportief uitje en actieve middag voor je bedrijfsuitje of vrijgezellendag? Ga mountainbiken op Texel onder begeleiding van een gids! Deze neemt je mee voor een fraaie fietstocht naar de mooiste plekjes op het eiland op het niveau dat passend is voor alle deelnemers uit de groep. De gids kiest voor een veilige route, waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau kan deelnemen aan de mountainbiketocht. Je kunt bij Kooiman Tweewielers ook mountainbiken met gids als je beschikt over een eigen mountainbike. Bij laag water kan je ook een prachtige strandrit maken langs de Noordzee. Heerlijk genieten van de prachtige natuur.

Klik hier om naar de website van Kooiman Tweewielers te gaan!

Wind, water, golven en snelheid: ontdek met De Bruuzer hoe mooi het Wad is!


Een wad-experience met Bruuzer is ongetwijfeld een hele unieke en spectaculaire activiteiten op het eiland. Ervaar de kracht van de powerboat en ontdek hoe mooi het Wad is. Bruuzer is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Tijdens het varen is de kans op zeehonden spotten groot! De Bruuzer – Texels voor ‘Wildebras’ – is een snelle powerboat en een leuke activiteit op Texel. De boot kan snelheden bereiken tot wel 75 km per uur en zorgt daardoor voor een ultieme kick.

Een wad-experience met onze Bruuzer powerboaten is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van snelheid, water en golven houdt en het leuk vindt om zeehonden in het wild te zien! Ideaal voor o.a:

  • Het hele gezin
  • Groepen
  • Bedrijfsuitjes
  • Vrijgezellenfeesten

Naast leuke wad-experiences biedt Bruuzer ook het groepsuitje VOC Challenge aan. Tijdens het uitdagende spel vaar je over “de Reede van Texel” op zoek naar opdrachten. Het team dat de opdrachten het beste uitvoert wint. Durf jij de VOC Challenge aan te gaan?

Klik hier om naar de website van De Bruuzer te gaan!

Meer lezen over deze bedrijven? Download dan ons Gratis TexelVrienden eBook hier!