Blog

Ken jij deze 7 accommodaties al? Nummer 4 is ‘wad’ uniek!

Geschreven door Dennis van der Kooi

Samen met het VVV hebben wij een paar prachtige accommodaties op een rijtje gezet! Welke is jouw favoriet?

Mooie, gezellige romantische grote hotelsuite nabij De Koog

Badplaats De Koog is gelegen op een prachtige locatie aan de westkant van Texel, tussen het bos, de duinen en het fantastische Noordzeestrand. Aan de rand van het levendige dorp bevindt zich Hotel Het Uilenbos.
Meer weten over het hotel, de beschikbaarheid en prijzen? Klik dan hier!

Knusse B&B in het centrum van Den Burg

Vakantie-eiland Texel heeft zeven dorpen, ieder met een eigen karakter. Den Burg is de ‘hoofdstad’ van Texel. In het levendige dorpscentrum vindt je vele winkels, horeca en historische panden. Deze Bed & Breakfast bevindt zich aan de rand van het centrum waardoor je niets merkt van de gezellige drukte in het winkelhart.
Meer weten over het B&B, de beschikbaarheid en prijzen? Klik dan hier!

Geniet van de gastvrijheid in sfeervol hotel met ideale ligging in Den Burg

Hotel De Lindeboom is gevestigd in een prachtig pand uit 1891, in het hart van Den Burg. Den Burg is centraal gesitueerd op het eiland en het grootste dorp van Texel: ongeveer de helft van de Texelaars woont er. Het is dan ook niet gek dat het een levendig dorp is waar van alles te beleven valt. De centrumring herbergt kledingshops, kleine winkeltjes met een bijzonder assortiment, vele restaurants en historische panden, waaronder het markante Schoutenhuys.
Meer weten over het hotel, de beschikbaarheid en prijzen? Klik dan hier!

Oosterend vlak bij het Wad, met een prachtig en uniek uitzicht

De Waddenkant van Texel ademt een heel andere sfeer dan de duinrijke westkant waarvan de stranden grenzen aan de Noordzee. Aan de oostkant is het een oase van rust, ruimte en groen. Midden in het agrarisch gebied, tussen het karakteristieke Oosterend en het Wad, vindt je bed & breakfast Wad Uniek.
Meer weten over deze B&B, de beschikbaarheid en prijzen? Klik dan hier!

Heerlijk kamperen op kleinschalige camping aan de rand van De Koog

De Koog is met de prachtige stranden en het omliggende duingebied de meest geliefde bestemming op Texel. Het hele jaar door is het gezellig in het centrum van de badlplaats met de vele horeca en winkeltjes.
Meer weten over deze camping, de beschikbaarheid en prijzen? Klik dan hier!

Ruim vakantiehuis op heerlijk vakantiepark vlakbij zee en De Cocksdorp

Vakantiepark De Krim is het best uitgeruste vakantiepark van Texel. Het park ligt bij De Cocksdorp, niet ver van de vuurtoren, natuurgebied De Slufter en minder dan 2 kilometer van het strand. Vanaf De Krim beginnen veel mooie wandel- en fietspaden door het duingebied.
Meer weten over dit vakantiehuis, de beschikbaarheid en prijzen? Klik dan hier!

Hier in Den Hoorn voelen je kinderen zich direct thuis

De Ark is gelegen aan het karakteristieke en schilderachtige Den Hoorn. De knusse straatjes en het hervormde kerkje met witte toren zijn typerend voor het dorp. Vanaf je appartement loop je zo naar het gezellige dorpscentrum met een supermarkt, diverse (theater) restaurants en een fietsenverhuur. Het meest zuidelijke dorp van Texel is rustig gelegen en omgeven door natuur.
Meer weten over dit vakantiehuis, de beschikbaarheid en prijzen? Klik dan hier!

Vergeet niet dit artikel te delen met je vrienden als er ook een accommodatie voor jou tussenzit!