Activiteiten

De Zandbank Texel

dav
Geschreven door Dennis van der Kooi

De spannendste groepsevents van Texel
Zandbank Texel laat je het strand écht beleven

Zeg je De Koog, dan zeg je strand. En zeg je strand, dan zeg je Zandbank Texel. Want als je ergens het Texelse strand écht kunt beleven, dan is het wel tijdens zo’n stoer groepsevent georganiseerd door Annerieke en Rob en hun team. Je vindt outdoorbedrijf Zandbank Texel bij paal 17-noord.

Je kunt het zo uitdagend niet bedenken, of het kan bij Zandbank Texel. De activiteiten van Texels langst bestaande outdoorbedrijf beperken zich niet tot strand en zee, ook in de duinen en bossen kun je met Zandbank van alles ondernemen. Niet voor niets waarderen klanten de activiteiten van Zandbank steevast als ‘zeer goed’.

Eigenaar Rob Werkman zegt het zo: ‘Met wat voor groep je ook komt en wat voor weer het ook is, wij zorgen altijd voor een bijzondere belevenis. Daarbij maakt het niet eens zoveel uit wát voor activiteit je doet, het feit dát je het doet – zo met z’n allen op het Texelse strand of in de Texelse natuur – is al bijzonder genoeg.’ Groepen, dat is waar het om gaat bij Zandbank Texel om draait. Ieder gezelschap dat zakelijk of privé zin heeft om met elkaar iets bijzonders te doen, kan bij Zandbank terecht. Rob: ‘Je hoeft het maar te bedenken en wij maken er een mooi, passend programma voor. Van eind maart tot eind oktober hebben we ons eigen basisstation op het strand bij paal 17, in de vorm van een sfeervol sportpaviljoen met alle faciliteiten.’

Op ideeën gebracht? Informeer dan bij Rob en Annerieke naar de mogelijkheden.

Bekijk de website van Zandbank Texel hier!