Winkelen

Bosma Slapen & Meer

Geschreven door Dennis van der Kooi

Goed slapen is zo belangrijk, dat je er ook tijdens je vakantie nog over nadenkt. Sterker: juist wie op vakantie is, heeft de tijd en de aandacht om het perfecte bed uit te zoeken. Bij Bosma Slapen en meer weten ze er alles van: hun bedden worden zeker niet alleen door Texelaars gekocht, maar juist ook door mensen die hier op vakantie zijn.

De goede uitleg en persoonlijke service die ze bij Bosma krijgen helpt natuurlijk bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens wordt het bed geleverd – zelfs als dat in Duitsland is. “We leveren de bedden zelf,” vertelt Menno Bosma. Samen met zijn vader Charles en moeder Karin vormt hij het dagelijkse team van de winkel. Ook zijn broer en zus helpen geregeld mee. Bosma is een echt familiebedrijf dat al drie generaties meegaat. Het leveren van de bedden is ook een familieklus: samen rijden Menno en Charles dan naar de plaats van bestemming, in heel Europa.

“We maken er dan echt een uitje van,” zegt Menno. “Een lekker Duits biertje…” Zo blijft het vakantiegevoel ook bij het leveren van het bed nog in ere!

Goede service, echt de tijd nemen, de beleving van een mooie winkel waar alles wijst op een grote liefde voor mooie bedden en andere meubels… Met die combinatie laat Bosma zien wat de meerwaarde is van een echte, “fysieke” winkel. Dit is toch iets anders dan online shoppen. Klanten kunnen zelf voelen hoe het bed ligt, hoe stevig de hoofdkussens zijn, hoe de kleuren bij elkaar passen… Daarbij wordt ook de details niet vergeten: Bosma verkoopt eigen dekbedovertrekken met daar sfeerbeelden van Texel op. Ook andere accessoires trekken de aandacht. Zelfs voor wie er geen bed koopt, is een bezoek aan de winkel een echt uitje!

Bekijk de website hier!