Blog

7 tips voor de ideale Valentijnsdag op Texel

Geschreven door Dennis van der Kooi

Je bent op Texel met Valentijnsdag en je weet niet wat je nou met je vriend(in) wilt doen. Ik ken het… Maar als ik 14 februari zonder bosbloemen en een leuke planning bij mijn vriendin op de stoep sta heb ik toch echt een probleem. Hieronder 7 tips voor jouw perfecte Valentijnsdag op Texel! (Geen probleem mannen!) 😉

Wandeling in het bos

We hebben prachtige bossen hier op het eiland. En als het droog is maakt het niet veel uit hoeveel wind er staat. Voel je toch bijna niks van.

Lekker op de fiets!

Kom je naar het eiland en je bent echt sportief, is een rondje fietsen natuurlijk hartstikke leuk. Lekker een bakkie hier, daarna een bakkie daar, lekker lunchen, perfect toch? Heb je je fiets thuis gelaten? Kijk dan even op kooimantweewielers.nl

Even lunchen bij de Smulpot

Natuurlijk is een lunch heel belangrijk tijdens de perfecte Valentijnsdag. Een high-tea bij de Smulpot is echt een aanrader.

Lekker shoppen in Den Burg

Als we ergens van houden is het natuurlijk shoppen. Ga het Winkelhart van Texel onveilig maken en zorg ervoor dat je de bankpas van je vlam in handbereik hebt. Wij willen je zeker even aanraden langs Modehuis Moerbeek en Mucho Para Poco te gaan.

Wandeling over het strand

Waar menig persoon voor naar het eiland komt… Een wandeling op het strand. Voor sommige maakt het nog niet eens uit wat voor weer het is maar er moet en zal over het strand gelopen worden. Dit mag dan natuurlijk op zo’n dag zeker niet ontbreken.

S’avonds lekker eten bij Inn de Knip

Loop Inn de Knip binnen en je bent opslag misschien nog wel meer verliefd op het interieur van Inn de Knip dan op je man/vrouw. (Zei ik dat nou echt). In ieder geval, zeker de moeite waard om op deze dag even lekker te dineren!

Slapen in Hotel Tatenhove

Een prachtig hotel met een prachtig uitzicht! Wakker worden is nog nooit zo romantisch geweest! 🥰

Wat zou jij het liefst doen als je met Valentijnsdag op Texel was? Laat het ons weten in de reacties en vergeet niet dit artikel te delen met je vrienden!

Foto’s: VVV Texel, VDK Media