Blog

3 restaurants in De Koog waar je geweest moet zijn!

Geschreven door Dennis van der Kooi

Kom je binnenkort weer naar Texel of ben je op dit moment op Texel en heb jij altijd geen idee waar je wilt gaan eten? Bekijk dan even de restaurants hieronder om wat inspiratie op te doen!

Quinty’s

Bij Quinty’s voelt eigenlijk iedereen zich thuis. Voor gezinnen met kinderen hebben ze achterin het restaurant een apart kidsgedeelte ingericht. Hier kun je als gezin heerlijk eten, terwijl je voorin het restaurant niet eens merkt dat er een speciaal kindergedeelte is.

Sjans


Vanaf het begin af aan is Sjans niet meer weg te denken uit de Koog en wordt dan ook bezocht door Texelaar en gast. Met heerlijk eten en in de zomer tijdens het uitgaan een super gave cocktailbar!

Yamas! Grieks Restaurant


Yamas is gespecialiseerd in de Griekse keuken. Ze hebben een uitgebreide menukaart en kunnen aan bijna alle wensen voldoen. Laat je verrassen door de traditionele gerechten zoals tzatziki, gyros of de specialiteit van het huis: lamskoteletten bereidt volgens geheim recept en baklava uit eigen keuken. Valentino, de eigenaar, is ervan overtuigd dat de kwaliteit, service en vooral het lekkere eten, niet aan je aandacht zal ontsnappen.

Meer lezen over deze bedrijven? Dat kan in ons gratis eBook! Download ‘m hier!